072 8888 787 | 06 1507 7551 | 06 1609 8067

Massage bij Corpus & Anima | regio Alkmaar, Egmond, Heiloo, Castricum en Heerhugowaard

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten massagebehandelingen, waaronder de traditionele geneeswijzen (TCG) Tuina massage en Tuina therapie, sportmassage, anti-stressmassage en (stoel)massage op het werk. Daarnaast werken wij ook met acupunctuur.

Hieronder meer over onze behandelingen.

Bent u benieuwd wat onze behandelingen voor u kunnen betekenen? Kijk gerust rond op de website of maak een afspraak (072-8888787) en kom het ervaren.

Wij ontvangen u graag in onze praktijk in Egmond-Binnen of Alkmaar.

Tuina Therapie en massage

Traditionele Chinese medische massage | bij pijnklachten en meer

Tuina is bij uitstek geschikt voor pijnklachten. Het is een stevige Chinese massagevorm waarmee veel pijn- en andere klachten effectief behandeld kunnen worden. Zowel chronische als acute (pijn)klachten verminderen snel door het heel gericht toepassen van traditionele Chinese massagetechnieken. Acupressuur, moxa en cupping kunnen deel uitmaken van de behandeling.

Lees verder

Sportmassage

Gericht op wat sporters nodig hebben… maar niet alleen voor sporters

Onze sportmassage is doorgegroeid naar een meer complete massagevorm (niet alleen) voor sporters, waarbij we zeer effectieve en stevige Tuina massagetechnieken gebruiken. Waar nodig vullen we de behandeling aan met cupping, moxa en indien gewenst acupunctuur.​

Meer informatie

Anti-stress massage

Een Tuinamassage bij stress | ontspanningsmassage

Vermindert de negatieve effecten van stress. Langdurige blootstelling aan stress veroorzaakt fysieke klachten en put het lichaam uit. Daarnaast kan stress zorgen voor geestelijke en emotionele klachten, zoals slecht slapen, teveel piekeren, paniek en angstgevoelens of het gevoel hebben niets aan te kunnen.
Onze speciale (Tuina) anti-stress-massage helpt uw lichaam en geest om weer terug te keren naar balans.

Meer informatie

(Stoel-) massage op het werk

Wij geven op verzoek (stoel-)massage bij bedrijven in de regio Alkmaar, Egmonden, Heiloo, Castricum en Heerhugowaard

Voldoende ontspanning leidt tot een groter prestatievermogen

In dit digitale informatietijdperk met een groeiende werklast brengen mensen steeds meer tijd door achter een computer en aan hun bureau. Naast het langdurig in dezelfde houding zitten, wat niet bevorderlijk is voor de doorbloeding, speelt ook de (werk)druk mee als een belasting voor lichaam en geest. Wanneer dit aanhoudend gebeurt, vermindert dit o.a. het prestatievermogen.

Lees verder

Massage cadeaubon

Een zorgzaam geschenk

Corpus & Anima heeft een cadeaubon, voor een massage- of Dorn Methode behandeling.
U bepaalt om welke behandeling het gaat en de duur van de massage, en na betaling van het bedrag ontvangt u de bon per post. De cadeaubon is in onze praktijk in Alkmaar en Egmond-Binnen verkrijgbaar.

U kunt ook de cadeaubon bestellen via de website of even bellen naar 072 8888787 | 06 16098067.

Meer informatie