072 8888 787 | 06 1507 7551 | 06 1609 8067

Vergoeding van acupunctuur- en Tuina behandelingen door verzekeraars

Welke behandelingen worden vergoed door uw verzekering? *

Wij raden u aan goed uit te zoeken wat er door uw verzekering nog wel en wat niet meer vergoed zal worden in 2020. Kijk naar eventuele wijzigingen binnen uw pakket. Bij sommige verzekeringen is de samenstelling van het geboden pakket gewijzigd, of de vergoeding verlaagd, bijvoorbeeld van 800 naar 500 euro. Dat is een substantieel verschil. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij de zorgwijzer kunt u per verzekering zoeken naar de geldende vergoedingen.

* Aan deze informatie kunt u helaas geen rechten ontlenen. U dient altijd te checken met uw verzekeraar/zorgpolis.

Vergoeding van acupunctuur- en Tuina therapie bij Corpus & Anima

Wij (Henning en Mariana) zijn beiden aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong. Deze beroepsvereniging voldoet aan de eisen van verzekeringen voor vergoeding van uw behandeling. U kunt ons vinden in diverse zorgregisters van verzekeraars.
Onze Tuina Therapie en Acupunctuur behandelingen worden in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed – uiteraard wanneer u aanvullend verzekerd bent. Wij kunnen u hierover meer informatie geven.

vergoeding acupunctuur
vergoeding Tuina therapie
vergoeding acupunctuurbehandeling
verzekering

Handig: de zorgwijzer

De website zorgwijzer.nl biedt een overzicht van vergoedingen per verzekering van de verschillende therapievormen en behandelwijzen.

 

Een verzekering kan Acupunctuur en Tuinatherapie vergoeden (bij het juiste aanvullende pakket), maar er kan een voorwaarde gelden dat de behandelaar een arts moet zijn (BIG geregistreerde behandelaar). Let u dus even goed op de kleine lettertjes.

Goed om te weten: uw aanvullende verzekering staat los van uw eigen risico

Veel mensen denken dat zij eerst over hun eigen risico heen moeten gaan om in aanmerking te komen voor een vergoeding. De aanvullende verzekering staat los van de basisverzekering en het eigen risico. Als u een factuur indient die onder de aanvullende verzekering valt, dan spreekt dit dus niet uw eigen risico aan.
Meer informatie over het in rekening brengen van eigen risico vindt u op deze pagina van de consumentenbond.

amet, massa elit. Lorem risus. justo felis tristique Donec