072 8888 787 | 06 1507 7551 | 06 1609 8067

Cadeaubon bestellen

massage, acupunctuur of Dorn methode

Massage cadeaubon, een zorgzaam geschenk

Wilt u iemand verrassen met een behandeling bij Corpus & Anima? Dan kunt u daarvoor onze massage cadeaubon bestellen. Daarmee kunt u een anti-stress massage, sportmassage of Tuina massage van 30 of 50 minuten schenken.

Indien u een massage cadeau geeft,  kan de ontvanger zelf bepalen of het een anti-stress massage, sportmassage of Tuina massage mag zijn.

U kunt de massage cadeaubon bestellen via onderstaand formulier, of even bellen naar 072 – 8888 787 of naar 06- 1609 8067. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u de bon toe.
De cadeaubon is ook verkrijgbaar in onze praktijk in Alkmaar en Egmond-Binnen.

Voor wie?

  • Een cadeaubon voor een massage kan een fijn geschenk zijn voor iemand die veel stress ervaart. Veel of langdurige stress (of drukte) kan leiden tot lichamelijke, mentale en emotionele klachten. Onze anti-stress massage is speciaal gericht op het verminderen van de gevolgen van stress, en om rust in het systeem en balans te herstellen.
  • Iemand met pijnklachten zoals spier- en gewrichtspijn, hoofdpijn, rugpijn e.d.
    Heeft de persoon die u in gedachten heeft, pijn of stress, maar gunt hij of zij zichzelf niet de tijd om daarvoor eens een afspraak te maken? Dan kan een cadeaubon net dat zetje daartoe geven.
  • Mensen die graag en veel sporten of zwaar lichamelijk werk doen, kunnen eigenlijk altijd wel een (sport- of Tuina) massage gebruiken.
massage cadeaubon<br />
Alkmaar, Egmond, Heiloo, Limmen, Castricum, St Pancras

Wat kost een massage cadeaubon bij Corpus & Anima?

  • Massage 30 minuten: € 40,-
  • Massage 50 minuten: € 60,-

Middels onderstaand formulier kunt u de cadeaubon bestellen. Geef op het formulier aan welke behandeling het betreft. U krijgt vervolgens van ons een factuur. Direct na ontvangst van uw betaling sturen wij u de bon toe.

Cadeaubon bestellen

Cadeaubon behandeling:

11 + 6 =