072 8888 787 | 06 1507 7551 | 06 1609 8067

Ervaringen van onze cliënten

Wat anderen over ons zeggen 

In één woord: TOP

Wow wat ben ik blij met jullie! Na jaren ellende ben ik zo goed als migraine-vrij. Ik kan niet genoeg zeggen hoe heerlijk dat is. Dank voor jullie zorgzaamheid, aandacht en professionele behandelingen. En ga zo door!

Ineke

Geweldig

Wat ben ik goed geholpen bij jullie! En met name door Mariana! Zo vast als mijn spieren in schouders en rug zaten, stond s morgens al met brandende spieren op! Na 4 behandelingen ben ik er gewoon vanaf!!!
In 1 woord geweldig! Dank je wel mooi mens!

Rita

De moeite waard

Mijn spieren zaten al een tijd helemaal vast. Ondanks dat ik regelmatig sport, voelde ik me stijf.
Na de eerste behandeling voelden sommige plekken eerst beurs aan, maar mijn spieren waren veel soepeler! Bij de tweede keer was dit duidelijk te merken. Ik ga nu regelmatig naar Henning voor onderhoud, Mijn spieren blijven soepel en ik voel me fitter.

Anton

Woorden schieten tekort!

Uitermate zorgvuldig, zorgzaam en deskundig is mijn persoonlijke ervaring met de expertise en behandelingen bij Corpus & Anima.
Ernaast heb ik gezien wat de behandelingen bij anderen te weeg gebracht heeft in pijnverlichting en -bestrijding, verbetering in algehele gezondheid!

Teresa

Opgelucht en weer actief

Door al een paar maanden pijn in mijn heup en been kwam mijn anders zo actieve leven behoorlijk tot stilstand. Na de eerste behandeling voelde het een stuk beter. Eerst kwam de pijn na een paar dagen weer terug, maar na de tweede afspraak bleef de pijn langer weg en na de derde behandeling was er bijna niets meer van over. Na de vijfde keer heb ik helemaal geen last meer. Kan ook eindelijk weer goed slapen zonder pijn. Mijn plan is om met enige regelmaat voor ‘onderhoud’ te blijven komen, want het voelt heerlijk zo. Wat ben ik blij dat het zo goed heeft gewerkt!

Marja

Heel fijn afgestemd

Vanwege mijn blessure heb ik soms last van heftige nawerking na massages, maar daar heb ik totaal geen last van gehad. Heel fijn dat de behandeling zo goed was afgestemd.

Na de massage voel ik me heerlijk ontspannen en geaard.
Het is lang geleden dat ik zo goed in mijn vel zat. En ik voel een enorme innerlijke rust. Dus ik kijk nu al uit naar de volgende massage.

M.W.

Super relaxed

Eindelijk kon ik gebruik maken van de de massagecadeaubon die ik had gekregen voor mijn verjaardag! Ik voelde mij super relaxed en ontspannen en dat werkte nog een hele tijd door.

Jolanda

Ik ben blij met Corpus & Anima. Loop al jarenlang met pijn, sinds mijn eerste zwangerschap. Er was toen ook nog niet zoveel bekend over bekkeninstabiliteit. Van alles geprobeerd, helaas met weinig resultaat. Soms werd het erger. Toch maar een afspraak gemaakt. Na de eerste afspraak voelde het beurs maar toch had ik een paar dagen minder pijn. Na een aantal keren bleef de pijn steeds langer weg. Met regelmatig een afspraak is het goed te doen. Het zal misschien nooit helemaal weggaan, maar ik heb veel meer vrijheid en daar ben ik gelukkig mee.

Mirjam

Top bedrijf

Al langere tijd had ik last van een blessure.
Sinds ik regelmatig een bezoek breng aan de praktijk zijn mijn klachten geheel verdwenen!
Zeer professioneel bedrijf met enorm veel verstand van alles mbt het lichaam,prettig in omgang en fijne therapeuten.
Als sport instructeur vraag ik dagelijks enorm veel van mijn lichaam dankzij de behandelingen bij corpus anima is en blijft dit mogelijk op hoog niveau!
Mijn mening; Beste en vriendelijkste therapeuten op hoog niveau!

Renate de Goede

Super

Ik kom regelmatig bij Corpus en Anima als ik heb last van mijn rug of spieren in mijn schouders of/en kuiten. En het helpt.
Ik ben heel tevreden.

Sanna

Verbaasd

Mijn enkel deed al weken pijn. Ik kon daardoor niet goed lopen. Na 6  behandelingen met acupunctuur is het bijna weg. Bijzonder dat dat met een paar naaldjes kan!

Hans

Thank you

Thank you Mariana and Henning. My mom is so happy with her back, she thinks it is miraculous.

Kim

Toppertjes!

Ik voel me zoveel relaxter en rustiger na een sessie. Ik heb vaak last van stress en daardoor van knijterharde spieren in mijn nek en schouders, met soms migraine erbij.
De combinatie van massage en acupunctuur doet me heel erg goed. Na de sessie ga ik als een nieuw mens de deur uit. Het geeft een fijn gevoel dat jullie steeds opnieuw kijken wat de beste aanpak is op dat moment. Jullie nemen de tijd, stralen rust uit, ik voel me gehoord en gezien en gelukkig kunnen we ook flink lachen.

Sabine

Pijnvrij

Ik kwam met rugpijn en uitstralingspijn in mijn rechterbeen. Het bleek dat een paar wervels scheef stonden en dat mijn benen  ongelijk stonden. Na twee Dorn behandelingen heb ik geen last meer, en als het nodig is, maak ik een afspraak om te controleren of alles nog goed staat.
Ook doe ik bijna elke dag de oefening die ik mee kreeg. Heel erg bedankt!

John

Heel fijne verrassing

Vanuit onze werkgever kregen wij een massage op kantoor aangeboden als verrassing. Het was een zeer prettige ervaring en zeker aan te bevelen.

Jennifer

Na een paar behandelingen heb ik bijna geen koude handen en voeten meer. Wat fijn zeg. Ik kreeg ook advies om anders te gaan eten en dat voelt toch wel beter. Het is heel fijn dat ze de moeite nemen om dingen voor je uit te zoeken en met je meedenken. En de acupunctuur viel me heel erg mee. Dus ik kom zeker terug als het weer nodig is.

Ina