072 8888 787 | 06 1507 7551 | 06 1609 8067

Steun startende Biodynamische bedrijven

De landbouw van de toekomst die de meeste kans van slagen heeft en goed is voor onze planeet, bestaat volgens ons uit kleinschalige, (bio)dynamische boerenbedrijven die werken zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest. En met een lokale afzet. Er zijn genoeg jonge mensen met een visie en vol passie die graag op die manier een boerenbedrijf willen starten. Maar hoe komen zij aan grond om hun droom te realiseren? De grondprijzen zijn bizar hoog tegenwoordig.

Stichting Grondbeheer is een onafhankelijke stichting die met schenkgelden landbouwgrond aankoopt en leningen op landbouwgrond aflost. Hiermee wil Grondbeheer het biodynamische landbouwareaal uitbreiden en zorg dragen voor gezond voedsel en een levendige aarde voor huidige en toekomstige generaties.

Krachtplekken voor de toekomst

Speciaal voor startende boeren heeft Stichting Grondbeheer een campagne opgezet: Krachtplekken voor de toekomst. Wie dat wil, kan hieraan bijdragen met een kleine donatie voor één of meerdere vierkante meters grond voor zo’n krachtplek. Zo helpt BD grondbeheer de startende (biodynamische) boer aan grond. Meter voor meter. Met elke donatie van € 7,- verwerſt BD Grondbeheer 1 m2 landbouwgrond.
Wil je meer weten, of wil jij ook bijdragen aan deze mooie actie? Hier vind je meer informatie op de website van BD Grondbeheer. Voor wie al weet dat hij een donatie wil doen: Op deze pagina kun je dat direct regelen.

NB: wij verdienen op geen enkele manier iets aan dit bericht. We worden gewoon blij van dit soort acties en willen jou deze informatie niet onthouden.